Skip to main content
EVEN VOORSTELLEN

Sinds afgelopen september loopt Tosca stage bij MNP / Suntory.

Ben jij benieuwd naar wat een stagiair bij MNP / Suntory zoal doet? Lees dan snel verder, Tosca vertelt hoe haar dag eruitziet.

Mijn naam is Tosca Tonnis en ik ben 22 jaar. Ik loop nu sinds een maand stage bij MNP / Suntory. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding Europese Studies. Dit is een brede opleiding waar je alle kanten mee op kan.

Tijdens de opleiding ben ik erachter gekomen dat ik erg geïnteresseerd ben in marketing en communicatie. Hier wilde ik mij graag in verdiepen dus ben ik op zoek gegaan naar een stage op deze afdeling, al snel kwam ik de vacature van MNP / Suntory uit Leimuiderbrug tegen. Het bedrijf trok meteen mijn aandacht, omdat ik altijd al geïnteresseerd in bloemen en planten ben geweest.

Ik kom zelf uit Lisse “hét bloembollen dorp” van Nederland waar tevens de Keukenhof is gevestigd. Hier heb ik bijna 5 seizoenen (als) meegedraaid, de combi van bloemen/planten en de internationale aantrekkingskracht hiervan vind ik erg leuk, en dat is precies wat MNP / Suntory ook biedt!

ÉÉN STAGEDAG BIJ

De plant pioniers

Hoe ziet een gemiddelde stagedag er bij MNP / Suntory eigenlijk uit? Eigenlijk weet je ’s ochtends nog niet hoe de dag verder gaat lopen. Dit komt doordat je op een dag veel verschillende werkzaamheden uitvoert. Dit kan zijn het bijhouden van de Sociale-mediakanalen, SEO-optimalisatie, maar bijvoorbeeld ook de Wikipediapagina’s bijhouden en aanvullen. Ook mag ik af en toe mee naar een vermeerderaar of kweker om daar een kijkje te nemen.

Doordat de werkzaamheden zo afwisselend zijn vliegen de dagen op kantoor om en ondertussen leer je zeer veel. Dat je echt al volledig meedraait op kantoor maakt de stage ook zo leuk. Vaak heeft een bedrijf in de tuinbouwsector een stoffig karakter, maar daar is bij dit bedrijf geen sprake van. Het bedrijf gaat juist met de nieuwste trends mee en komt op mij heel hip over!

Ik kijk ernaar uit om hier nog meer te gaan leren en ik kan iedereen een stage bij MNP / Suntory aanraden die ook lekker veel wil doen. Kortom; ik kan iedereen die veel wil leren deze stage aanraden!

Klinkt een dag als deze je als muziek in de oren? Neem dan een kijkje bij onze stagepagina.

GEINTERESSEERD GERAAKT?

Bekijk alle stage mogelijkheden

Afstudeerstage: “Supply chain” Marketing & Sales (HBO 3/4)

Wil je een directe bijdrage leveren aan productinnovatie, optimalisatie van processen, marktintroducties en directe invloed uitoefenen op de verkoop? We zijn op zoek naar een enthousiaste onderzoeker die ons de weg wijst. Wil je je vastbijten in dit project...

Meewerkstage: Productontwikkeling, Selectie & Teelt (MBO 3/4)

Tijdens je stage, productontwikkeling, selectie & teelt werk je samen met een hecht team aan het verbeteren van de kwaliteit van onze zomerbloeiers. Lees hier meer...

Zie je geen stageplekken op het moment?

Zijn er momenteel geen stageplekken of heb je niet de uitdaging kunnen vinden die je zoekt? Stuur ons dan een bericht; je verzoek levert wellicht toch ideeën of kansen op voor een stage of studieopdracht. Lees hier meer...

Meewerkstage: Marketing, Communicatie & Design (HBO 3/4)

Op de marketingafdeling zijn wij op zoek naar een stagiair die ons van nieuwe inzichten en ideeën kan voorzien en kan ondersteunen op alle facetten die op het gebied van marketing en communicatie in de sierteelt. Je bent bij alle werkzaamheden betrokken en krijgt alle vrijheid in je werkzaamheden...